sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jälkimuisteloita Bulgaria

Meidän Mustanmeren reissusta on ehtinyt vierähtämään jo puoli vuotta.
Olen moneen kertaan matkaa kelaillut ja sitä uudelleen elänyt, syksy kun vierähti editissä, kuvatuista matskuista telkkariohjelmaa tehden. Lopputuloksen voi nähdä TV2:lla maanantaisin klo 19.30, alkaen 23.1.2012. Kaiken kaikkiaan sarjassa on 6 osaa, 30min /jakso.

Reissun eka peti.


Vihdoin oltiin vihdoin tien päällä, hirmuinen jännitys ja täpinä. Siellä sitten ihmeteltiin keskenämme helteisessä Sofian illassa, millainenkohan reissu meille oikein tulisi? Millaisia ihmisiä kohtaisimme? Mitä kaikkea hienoa tulisimmekaan kokemaan? Selviäisimmekö matkasta ilman suurempia ongelmia? Mulla oli vierähtänyt matkansuunnittelussa oikeastaan koko kevät. Toisaalta Lotta lähti aikataulullisista ongelmista johtuen ihan kylmiltään reissuun, ei tiennyt maista eikä majoittajistakaan juurikaan mitään. Meidän lähtökohdat olivat siis hyvinkin erilaiset. Se mikä meitä tilanteessa yhdisti, oli se että kummatkin lähdettiin reissuun raatoina. Mä kevään suunnitteluista, säädöistä yms. asioista johtuen, Lotalla taas oli ollut rankka työrupeama Unkarissa. Ihmeteltiin millaisina ihmisinä palaisimme takaisin .. ; )


Bulgarian ensimmäinen peti


BULGARIA TOP5

- Balkan musa-gaala Sofiassa

- Banitsa (bulgarialainen pasteija) aamupala kera bulgarian jogurtin Sofiassa

- Junamatka Sofiasta Byalaan

- Polsko Kosovon raukea elämänrytmi

- Tulikärpäset öisessä Polsko Kosovossa

1 kommentti:

  1. Hyvää matkailumateriaalia. Bulgaria ja legendaarinen Balkan Ekspress ovat jossain määrin itselleni tuttuja. En ole ihan vastaavaa ennen tv:stä nähnytkään. Pidän muutenkin Itä-Eurooppaa mielenkiintoisena ja monipuolisena kohteena. Jos matkustaa Balkanin alueella junalla, voi varautua kaikenlaisiin yllätyksiin.

    VastaaPoista