torstai 21. heinäkuuta 2011

Reissusta kotiin

Mustanmeren kierros elää tällä hetkellä lämpimissä muistossa ja Suomessakin olemme olleet jo reilut pari viikkoa. Lotan heinäkuu kuluu Joensuussa Kulman Pojat -elokuvan kuvauksissa ja mä vietän aikaa Helsingissä uusilla hoodeilla, uutta kämppää hiljalleen laitellen.

Matka ja koetut asiat muuttavat matkalaisia, ympäröivä maailma muuttuu ja elämäntilanteet muuttuvat. Joku viisas sanoi joskus, että ainoa pysyvä ja välttämätön asia maailmassa on muutos. Uskon häntä. Niin hieno ja merkittävä kokemus kuin itse reissu olikin, nyt tuntuu tarpeelliselta ottaa iisisti, maata pihalla riippumatossa ja vaan olla. Saunoa. Ehkä pulahtaa uimaan. Ilman paineita siirtymisestä seuraavaan paikkaan, seuraavalle hostille, seuraavaan maahan. Jos tulee kaipuu liikkeeseen, otan fillarin alle ja lähden pyöräilemään ympäri kesäistä Helsinkiä.

Blogi jatkaa hiljaiseloaan heinäkuun ajan, päivittelemme tätä jos siltä tuntuu. Mutta viimeistään elokuun puolessa välissä alkaa blogin suhteen taas aktiivisempi kausi jolloin alamme lisäilemään videoklippejä yms sälää.. Omasta puolestani, toivotan hyvää kesää kaikille!

Asku


2 kommenttia: